Află cum poți juca Fifa 22 înainte de lansare

Fifa 22 este cel mai așteptat joc al anului pentru fanii fotbalului din întreaga lume. Lansarea oficială a jocului este pe 1 octombrie dar entuziaști ai fotbalului pot accesa jocul în varianta early access cu o săptămână înainte de lansarea acestuia și se pot familiariza cu jocul mai rapid. Astfel, jucătorii de fifa pot descoperi noul conținut al jocului, noile tehnologii și caracteristici înainte de lansarea oficială a jocului pe 1 octombrie. 

Pentru versiunile anterioare ale jocului, precum Fifa 20 sau Fifa 21, EA Sports a oferit 10 ore de joc adiționale pentru jucători din întreaga lume înainte de lansarea acestuia pentru a testa jocul și a descoperi potențiale greșeli în sistem și pentru a se bucura în avans de noul joc. Pentru Fifa 22, EA Sports va oferi 20 ore de joc adiționale înainte de lansarea acestuia, dublu față de anii trecuți. 

Pentru a accesa varianta early access a Fifa 22 trebuie să urmezi următorii pași :

 1. Înregistrează un cont pe EA Play, de unde vei putea descărca și juca jocul mai devreme. Abonamentul EA Play costă 4,99 dolari pe lună sau 29,99 dolari pe an și de asemenea poți beneficia de o reducere de 10% dacă ai precomandat jocul.
 2. După ce te-ai înregistrat și abonat, poți descărca în avans varianta early access Fifa 22 
 3. În momentul în care varianta early access a jocului este disponibilă, poți descărca jocul și te poți juca timp de 20 de ore.

Varianta early access a jocului va fi disponibilă vineri pe 22 septembrie, cu o săptămână și o zi înainte de lansarea oficială a acestuia pe 1 octombrie. 

Pentru a descărca varianta early access a Fifa 22 oe Xbox Series X|S trebuie urmați următorii pași :

 1. Aprinde consola Xbox Series X/S
 2. Apasă pe butonul Xbox de pe controller
 3. Selectează jocurile și aplicațiile mele
 4. Accesează secțiunea bibliotecă și toate jocurile cumpărate
 5. Descarcă Fifa 22 early access și joacă timp de 20 ore

Într-un mod similar, pentru a juca Fifa 22 early access pe PS5 trebuie să :

 1. Aprinzi consola PS5
 2. Accesezi Games Home
 3. Selectezi varianta precomandată Fifa 22
 4. Aștepți ca varianta early access să fie disponibilă, să descarci varianta early access și să te joci jocul timp de 20 ore până la lansarea acestuia.